poster

Франкие и Хазел

Frankie & Hazel (2000)

Комедија, Драма, Семеен, Cпорт | Германија, САД
Режисер: Jobeth Williams

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10

Содржина

Францесца Хампхриес (М. Бартон) најбоља је ученица у балетној школи. Нитко се томе и не чуди јер је њезина мајка била примабалерина. Но, Францесцини родитељи погинули су кад је била мала и она их се и не сјеќа. Живи с баком Пхоебе (Ј. Плоwригхт), отмјеном старом дамом савршених манира и непогрешивог укуса. Бака брижно одгаја своју унуку, пази да добро једе и да редовито вјежба балет, а навечер јој прије спавања чита. Францесца се дружи са својим првим сусједима, својом најбољом пријатељицом Хазел (И. Урибе) и њезиним братом Царлосом (А. Марqуез). Само Хазел зна да Франкие највише од свега жели играти бејзбол...
Овај симпатичан филм режирала је глумица и продуцентица ЈоБетх Wиллиамс, а уз каризматичну Јоан Плоwригхт и љупку Мисцху Бартон, у филму је посебно запажена млада Ингрид Урибе као Хазел, која је за ту улогу била номинирана за награду Yоунг Артист, једнако као и Аддисон Ридге за споредну мушку улогу.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.