рејтинг: 6.3/10

Содржина

Тула Јеетерс (Анн-Маргрет) живи сама у великој куќи на прелијепом имању пуном зеленила и с лијепо његованим цвјетњаком. Удовица је, неутјешна због губитка вољеног мужа, па је тим више везана за куќу у којој је провела најљепше године свог живота. Но, њезина неќакиња Биллие (Х. Тyло) покушава све како би тету натјерала да прода посјед, на који су многи богати инвеститори бацили око. Чак је настоји прогласити неспособном за самосталан живот. Пријети јој сљепоќа, но она ту пријетњу игнорира, као и све недаќе с којима се сусреќе. Једном пригодом у близини њезине куќе поквари се аутомобил двама необичним путницима намјерницима: Ханку Форду (М. Сеттле) и његовој десетогодишњој кќери Цали (С. Wоодлy). Иако не зна ништа о њима, прима их да јој помажу око куќе за скромну плаќу, храну и стан у куќици за госте...

У овој занимљивој сентименталној драми лијепо је видјети изврсну Анн-Маргрет, једну од глумица које с годинама не губе на глумачком шарму. Запажену је улогу дала и дјевојчица С. Wоодлy, која је за улогу Цали номинирана за Yоунг Артист Аwард.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.