рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 9.5/10
(2 гласови)

Содржина

Прелијепа Јоанна (Е. Паркер) стиже из Неw Орлеанса у дивљину Јужне Америке како би упознала свога супруга, имуќног плантажера Цхристопхера Леинингена (Ц. Хестон). Јоанна никад није видјела Леинингена веќ се за њ удала 'на слијепо' као побједница натјечаја који је за избор плантажерове супруге организирао његов брат. Након првог сусрета Леининген је прилично резервиран према Јоанни, тешко подносеќи њезину интелигенцију и хумор, но с временом она испод хладне маске открије понеку емоцију. Таман кад почну нормално комуницирати, плантажи се приближи невиѓена опасност...
Пустоловна мелодрама у режији угледног холивудског редатеља и мајстора специјалних ефеката Бyрона Хаскина, заслужног за знанствено-фантастичне класике 'Рат свјетова' и 'Од Земље од Мјесеца'. Данашње остварење знатно је 'уобичајеније' од споменутих, но и овај љубиќ садржи пустоловни преокрет. Неке ќе гледатеље вјеројатно подсјетити на гласовиту 'Стазу слонова'. У главним су улогама легендарни Ц. Хестон (Бен Хур,'Ел Цид, Планет мајмуна) и прелијепа Е. Паркер (Детективска прича, Човјек са златном руком).

Слики

Гола прашума

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.