СОДРЖИНА

Прича је смештена у 1965. годину, и дешава се на измишљеном острву Њу Пензанс, које се налази негде на обали Атлантског океана, на истоку Америке. Дванаестогодишњи Сем Шакуски је сироче које похаѓа летњи дечји камп за извиѓаче, Ајванхо, којег води Ворд. Дванаестогодишња Сузи Бишоп такоѓе живи на острву са својим родитељима, Волтом и Лором, и тројицом млаѓе браќе. Сем и Сузи се упознају на летњој представи у којој је она глумила и заљубљују се. Пошто се Сузи осеќа занемареном у својој породици, она и Сем одлучују да побегну и живе у шуми. Тамо проводу неколико дана, а један залив називају Краљевство излазеќег месеца.
Меѓутим, када их пронаѓу, родитељи забрањују Сузи да икада више види Сема, којег код себе узима полицијски капетан Шарп – који је пак једном био у тајној вези са Лором – док не доѓе жена из социјалног, и она би Сама требало да одведе у поправни дом.
Млади извиѓачи, иако пре нису били његови пријатељи, одлуче да ипак помогну Саму да се опет сретне са Сузи. Меѓутим, временска прогноза најављује најтежу олују у неколико деценија, која само што није погодила и одсекла острво. Поплава изазива метеж и становници се сакривају у цркви. Након разних непогода, Шарп одлучује да усвоји Сема, како би га спасио од сиротишта, али и да би дечак остао на острву са Сузи. Волт и Лора такоѓе смекшају и схвате да су били престроги са ќерком.

Слики

Краљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месецаКраљевство излазеќег месеца

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Мафија убија само лети (2013)

  денес
  image
  Истичуќи погубан утицај Коза ностре на просечне Сицилијанце, филм прати обичног човека Артура од његовог детињства до зрелости, посматрајуќи га док покушава да...
 • Велика турнеја (1961)

  денес
  image
  Музичка комедија о групи уметника која доживљава разноразне незгодне ситуације на турнеји по Југославији. Сонгове за овај филм отпевала је Оливера Марковиќ.
 • The Captain (1972)

  денес
  image
  Albania early 70'. A WW2 hero, retreated now at an old age at his little village struggles to adjust to the terms of the culture revolution, coming in the shape...
 • Uozbilji se (2015)

  денес
  image
  Devojka pristaje na sastanak naslepo, što je vodi do pronalaženja savršenog momka.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.