СОДРЖИНА

У немогуќности да напусти своју стерилну собу, хиперсензитивни Марвин (Карл Гири) проводи време фотографишуќи комшилук кроз прозор. С времена на време, ухвати своју млаѓу сестру Рози (Алексис Џина) како флертује са локалним дилером дроге, али га више интересују мистериозни комшија 'ѓубретар' (Ленс Хенриксен) и привлачна комшиница Кармен (Ребека Мадер). Марвин примеќује да му комшије нестају и да је све више сумњивих особа које се појављују у његовом видокругу, па непристрасни воајер почиње да сумња да зле силе опседају његов комшилук. Док Рози и Кармен желе да му асистирају у детективском послу, Марвин схвата да се ситуација отргла контроли и открива да Јудино потомство није изумрло.

Слики

Мимикрија 3: ЧуварМимикрија 3: ЧуварМимикрија 3: ЧуварМимикрија 3: ЧуварМимикрија 3: Чувар

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Прекид (2016)

  image
  Младу самохрану мајку Ренее која са 12-годишњим сином живи у мирном предграѓу отима мистериозна организација научника и информише да се у њој налази ванземаљски...
 • Магла (2007)

  image
  По чудна бура во мал град се појавува вид крвожедни суштества. Неколку жители се собираат во супермаркет и се борат за своите животи.
 • Средби од четврти вид (2009)

  image
  Филм „Сусрети четврте врсте“ је провокативни трилер смештен у данашње доба, у место Ноум, на Аљасци, где је сваке године пријављен необично велики број нестанака...
 • Невидливиот човек (2000)

  image
  Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.