рејтинг: 7.9/10
Оценка на корисникот: 8/10
(6 гласови)

Содржина

Након смрти супруге четрдесетогодишњи Турчин роѓен у Њемачкој Цахит (Б. преживљава скупљајуќи флаше у офуцаном бару, омамљујуќи се непрекидно алкохолом, кокаином и хард роцком, све док једне вечери не одлучи завршити с тим, па се пуном брзином залети аутом у зид. Тек је лакше повреѓен, па мора код психијатра на разговор. Тамо среќе младу, лепу Туркињу Сибел којој такоѓе није успело самоубиство и она му одмах нуди брак, да би се тиме избавила од притиска оца и брата који желе управљати њеним животом.

Слики

Главом кроз зидГлавом кроз зидГлавом кроз зидГлавом кроз зидГлавом кроз зид

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Love Your Name (1984)

    image
  • Изборот (2016)

    image
    Тревис и Габи се запознаваат како соседи во мал, крајбрежен град и завршуваат во врска која мора да помине низ најважните животни предизвици.
  • Викај ме со твоето име (2017)

    image
    Лето во 1983-тата во Северна Италија и Елио, внимателно 17-годишно момче, деновите ги поминува во семејната вила од 17-тиот век, препишувајќи и свирејќи класична...
  • После сѐ: Засекогаш среќни (2022)

    image
    Шокантно сознание за семејствата на парот испливуива на површина и двајцата љубовници сфаќаат дека не се толку различни еден од друг. Теса не е веќе слатката,...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.