poster

Одјек грома

ECHO OF THUNDER (1998)

Драма | САД
Режисер: Simon Wincer

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 3.3/10
(4 гласови)

Содржина

Живот у дивљини тежак је, каткада и окрутан, и никога не мази, па тако и Гладwyн (Ј. Давис) одгаја своје троје дјеце, Пеарл, Опал и Јаспера. Учи их да буду храбра и да се ничега и никога не боје, ни отровних змија, ни тешког рада, ни злих људи. Она и Ларрy (Ј. Схеридан) доселили су се у дивљи, слабо насељени крај, како би се бавили узгојем палми. Раде тешко од јутра до мрака, и најмањи, Опал (Е. Броwнинг) и Јаспер, имају своја задужења. Ипак, живот обитељи Ритцхие складан је и лијеп. Све док не стигне писмо прве Ларрyјеве жене, која каже да умире од рака и да њезина и Ларрyјева кќи Лара (Л. Хеwетт) долази живјети к њима. Ларрy је сретан што ќе напокон видјети своју најстарију кќи, коју је посљедњи пут видио кад је имала три године, но Гладwyн се боји да ќе Ларин долазак све промијенити и угрозити цијелу обитељ...

Филм је снимљен према роману Либбy Хатхорн, Тхундерwитх, а уз изврсну, занимљиву, топлу причу, посебно треба похвалити главну глумицу Ј. Давид, која је била номинирана за Еммy за главну женску улогу, као и сву дјецу глумце, који су били номинирани за награду Yоунг Артист, једнако као и филм.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.