Содржина

Водити цастинг агенцију само је један од начина како упознати дјевојке. Схерман (Андреw Катос) и Глен (Диедрицх Бадер) желе упознати дјевојке и мало се забављати с њима, док романтични Рицхие Раy (Тхомас Иан Ницхолас) тражи савршену животну супутницу. Отворити агенцију, која тражи глумице за филм независне продукције, дечкима звучи као план без мане и одлични параван за упознавање с дјевојкама. Рицхие се загледа у Марину Делл (Јеннy Моллен), нову дјевојку у граду, Глена залуди Лаурел (Ницоле Еггерт), док Схерман полуди за авантуристицом Никитом (Цхелсеа Хандлер). Чини се да план беспријекорно успијева, све док дјевојке не схвате о чему се заправо ради.

Слики

Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!Какви лажњаци!

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.