Истјеривачи чудовишта

MONSTERJAEGERNE (2009)

Семеен | Данска
Режисер: Martin Schmidt

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Оливер (Ц. Wинтхер) и његов млаѓи брат Лассе (Т. Л. Бјаке) воле слушати дједове приче, а једна од њих је истинита прича о чудовишту. Дјед прича како је у младости био ловац на страшно сјенолико чудовиште Сјеномор. Кад матица-чудовиште опсједне човјека он се почне ненормално понашати, заборави на разум и пристојност. Сваки опсједнути жели пренијети чудовиште на друге људе пољупцем и тако се чудовишта множе. Када се дјед разболи, дјечаци у његову подруму откривају хладњак у којем је годинама сјенолико чудовиште било смрзнуто и непажњом га пуштају ван...

Филм Монстерјæгерне снимљен је према и идеји и с ликовима популарне серије романа браќе Јацоба и Мартина Wеинреицха. Редатељ Мартин Сцхмидт аутор је средње генерације, а уз дјечје и обитељске филмове режирао је низ популарних данских ТВ серија. Његов филм Кат (2001) био номиниран као најбољи филм на меѓународном фестивалу фантастике Фантаспорто у Португалу.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.