poster

Мојата недела со Мерилин

My Week with Marilyn (2011)

Драма, Биографија, Pоманса | Обединетото Кралство, САД
Режисер: Simon Curtis
CineStar TV2 | 17.4.24 | 10:50

рејтинг: 6.9/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(16 гласови)

Содржина

Екранизација недељу дана живота легендарне секс-бомбе добила је трејлер, а ускоро ќе имати и биоскопску премијеру. У питању је филм о боравку Мерилин Монро у Великој Британији за време којег пролази кроз тренутке среќе и туге у друштву Колина Кларка, на чијим је мемоарима остварење базирано.
Остварење којем се веќ прогнозира добијање Оскара базирано је на мемоарима Колина Кларка. Кларк (Еди Редмејн) је био пратилац Монроове за време њеног боравка у Британији 1957, када је снимала филм Тхе Принце анд тхе Схоwгирл. У том периоду, њен муж, сценариста Артур Милер, са којим је дошла на медени месец, напушта Уједињено Краљевство и враќа се у САД, па Мерилин остаје у Кларковом друштву.
Критичари веќ хвале савршен приказ контраста у филму измеѓу заносне Мерилин на сцени и очајне Норме Џин у приватности. Поред Кенета Бране, који тумачи лик Лоренса Оливијеа, Мерлинкиног партнера у Тхе Принце анд тхе Схоwгирл, у филму се појављују и Џуди Денч, Ема Вотсон и Доминик Купер. Филм је премијерно приказан на Филмском фестивалу у Њујорку пре неколико дана, а публика широм света моќи ќе да провери да ли је режисер Сајмон Кертис успео да открије део личности славне глумице следеќег месеца, када ќе остварење започети биоскопски живот.

Слики

Мојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со МерилинМојата недела со Мерилин

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.