рејтинг: 3.8/10

Содржина

Јим Јасцобс (Деан Цоцхран) и Ницк Царлтон (Тодд Јенсен) пријатељи су из дјетињства који су се заједно придружили ЦИА-и. На задатку у Чеченији, када су милицијске снаге заскочиле њихов тим, једино Ницк и Јим успијевају извуќи живе главе. Данас, пет година касније, они више нису у служби америчке агенције, но када Јим прими позив тајанствене жене да се Ницк налази у затвору на Балкану због трговине оружјем, он креќе ослободити свог старог пријатеља. Оно што не зна је да ЦИА има скривени план за њега.
„Смртоносни дуг“ класични је примјер акцијског жанра Б продукције који у многочему надмашује развикане и богатије холивудске пандане. Познати продуцент Даннy Лернер овог пута нашао се на редатељској столици и снимио трилер којему се нема што замјериити. Највеќе изненаѓење филма су глумци којима су припале главне улоге - Деан Цоцхран и Тодд Јенсен, те се тешко отети дојму да њих двојицу, уз мало среќе, чека веќа глумачка каријера.

Слики

Смртоносни дуг

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.