СОДРЖИНА

Тед је морао да остави своју зубну ординацију у Мајами Бичу да би отишао у дивљине Аљаске у потрази за изненадно добијеним наследством - седам сибирских хаскија и шкотским овчарем - и својим коренима.
Како свој живот све више посвеќује псима, навикава се на новонасталу ситуацију и заклиње се да ќе да научи да живи са својим наследством супротстављајуќи се изазовима о којима никада није нити сањао.

Слики

Велики снежни изазовВелики снежни изазов

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Градинката на тато (2003)

  image
  Двајца мажи остануваат без работа и мора да седат дома и да ги чуваат децата бидејќи не можат да најдат работа. Ова ги инспирира да отворат градинка.
 • Zëvendësi i grave (1987)

  image
 • Татковска градина 2 (2007)

  image
  Урнебесни наставак хита „Татино обданиште” води тате Чарлија Хинтона и Фила Рајерсона у још једну авантуру с клинцима и то у летњем кампу. Ко се не разуме у...
 • Шпијунка Харијет: рат блогова (2010)

  image
  Харијет ќе учинити све да би победила на такмичењу за блогера године, па чак и лагати о својој вези са доброќудним Скандером.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.