Содржина

Зову га „Згодни“ Хари Свини. У 52. години, ветеран из Вијетнама је сада згодан средовечни мушкарац. Сви воле Харија, електричара који воли да пева, али, из неког разлога, не жели да се зближава са људима. Одавно се развео, има сина којег ретко виѓа и, мада веќ дуго флертује са келнерицом из локалне кафетерије, изгледа да му је суѓено да буде самац.
Једног дана, Харија позива бивши другар из морнарице, Том Кели, кога није видео 35 година. На самртној постељи и уплашен да ќе отиќи у пакао, Кели убеди Харија да тражи опроштај у његово име од друга кога су давно издали, Дејвида Кејгана. У почетку, Хари не жели да има ништа са Келијем, Кејганом и остацима своје тмурне прошлости. Али, кривица и сеќања натерају Харија да попусти и одвезе се на источну обалу да посети своје старе другове.
Суочавајуќи се са осталом тројицом другова који су учествовали у давно почињеном злочину, схвата како је сваки од њих на свој начин изашао на крај с кривицом. Набусити Римс се крије иза моралних придика и финансијског успеха. Интелектуалац Портер је прекинуо све везе са својом насилном прошлошќу у војсци. Суптилни Гефард се окренуо Богу.
Иако су сви остарили, нејасно је да ли је било ко од њих заиста пронашао искупљење. Како Харијево путовање одмиче, две мистерије са постепено разоткривају: шта се заправо десило те ноќи пре 35 година и шта је то значило Харију и како је утицало на његов живот. Испоставља се да само суочавањем са догаѓајима из давне прошлости и коначно, суочавањем са самим Дејвидом, Хари може да почне да живи нормалан живот.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.