poster

Ватра и лед

FIRE AND ICE (2008)

Режисер: Pitof

Оценка на корисникот: 7/10
(2 гласови)

Содржина

Царпиа је мирно краљевство у којему у благостању живе сви поданици благог краља Аугустина (А. Вослоо). Краљ има кќер Луису (А. Туцкер), која се понаша више као младиќ него као дјевојка - лови, јаше, трчи, изврсно се мачује, храбра је и спретна и, на жалост краљице Ремини (О. Пеллеа), не жели тражити мужа. Миран живот у краљевству уништен је једног дана кад у њега долети ватрени змај који за собом оставља ватру и згаришта. Нитко му ништа не може. Он долази из дана у дан, земља пропада и осиромашује, у краљевству завлада глад...
Ова сликовита и узбудљива бајка прича је о борби добра и зла. Уз занимљиву причу, увјерљиву сценограију и костиме, особито треба истакнути изврсне специјалне ефекте. За то заслуга припада редатељу филма, Питофу, правим именом Јеан-Цхристопх Цомар, који је каријеру почео као стручњак за визуалне ефекте (награѓен му је филм Алиен: Ускрснуќе), а касније је режирао три филма: биографски филм Видоцq, награѓен низом награда као најбољи филм и за режију, затим много познатији Цатwоман, те ову фантастичну пустоловну драму.

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.