Содржина

Ова драма прати животе неколико немачких војника који од арогантних убица победничке војске постају деморалисане кукавице које ќе урадити све да би преживели сурову Стаљинградску битку, и то углавном без успеха.
У пролеќе 1942. немачке трупе напредују ка унутрашњости Совјетског Савеза на путу до Стаљинграда. Веома лоше проценивши издржљивост Црвене Армије, Хитлер је уверен да ќе град бити освојен пре почетка зиме. Неадекватно обучени и с недовољно хране, припадници нацистичких трупа се буквално смрзавају и умиру од глади, а воѓе су их у великом броју напустиле. За војнике Фрица, Ханса, Ролоа и Ге-Геа борба за живот тек почиње. Пуцњава и бомбе су само део овог пакла; Веќина ових војника ќе изгубити битку против глади и зиме. Филм приказује прекретницу у Другом светском рату као групну хорор сцену у којој је просечни немачки војник био жртва нацистичког зла колико и совјетски народ.

Слики

СталинградСталинградСталинградСталинградСталинградСталинградСталинградСталинградСталинградСталинград

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Operation "Fire" (1973)

    image
  • Операција Валкира (2008)

    image
    Во екот на Втората светска војна, група германски офицери смислува завера за атентат врз Хитлер и преземање контрола врз воената команда, со цел да се заврши...
  • Çeta e vogël (1979)

    image
  • Skëterrë '43 (1980)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.