СОДРЖИНА

Циљ оправдава средство. Као дјевојчица, Алициа "Аце" Андерсон (Доминиqуе Сwаин) често је одлазила с оцем (Мицхаел Мадсен) у коцкарнице, гдје га је проматрала како карта покер и побјеѓује за карташким столовима, па је тако и сама постала врло вјешта карташица. Но отац погине у аутомобилској несреќи, а Алициа уписује медицински факултет. Како образовање није бесплатно, а нагомилане рачуне некако мора платити, Алициа уз помоќ неколицине студената одлучи окушати среќу у коцкарници меѓу најбољим свјетским покерашима.
Редатељ Ницк Валлелонга врхунац каријере је досегао ове године, када је његов најновији филм, вестерн „Yеллоw Роцк“, освојио награду за најбољи филм Ред Натион фестивала, а он примио награду за најбољег редатеља. Пет година раније, Валлелонга је режирао „Побједнички тим“, у којем је свакако најзвучније име Мицхаел Мадсен, у улози оца карташа, те Доминиqуе Сwаин, у улози његове кќери. У занимљивој психолошкој драми, која преиспитује однос оца и кќери те како се он одражава на њено одрастање и сазријевање, споредне улоге тумаче познати Јамес Руссо те Лоуис Госсетт Јр.

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Очинство (2021)

  среда
  image
  A father brings up his baby girl as a single dad after the unexpected death of his wife who died a day after their daughter's birth.
 • Ана (2020)

  среда
  image
  Ана случајно упознаје Рафу и креќу на путовање на којем ќе покушати да га спасе од банкрота, или нечег горег.
 • Горко/слатко (2009)

  среда
  image
  „Горко/слатко“ е романтична комедија заснована врз ликови, но истовремено е и класична приказна. Филмот се одвива околу експертот за кафе Брајан Чендлер кој,...
 • Мала матура (2018)

  среда
  image
  Ученица осмог разреда Кајла Деј не испушта телефон из руке, надајуќи се да ќе наќи онлајн везе које могу да надоместе оне које није у стању да оствари у...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.