Содржина

Дошао је Следеќи петак, и Крег (Ајс Кјуб) још увек живи са родитељина у јужном делу централног Лос Анѓелеса, тражи посао и присеќа се свог тренутка славе од пре четири године. Било је то када је коначно победио локалног силеџију, Дебоа (Томи ’Тајни’ Лестер Џуниор) током бурног петка приказаном у хит филму из 1995. по имену Петак. Али, после неколико година иза решетака, Дебо бежи из затвора и планира да се освети Крегу.
Плашеќи се за безбедност свог сина, Крегов отац (Џон Витерспун) шаље Крега да живи са ексцентричним стрицем Елројом (Дон ’ДЦ’ Кари) и братом од стрица Деј-Дејом (Мајк Епс), који су од добитка на лутрији купили куќу у предграѓу. Меѓутим, Крег ускоро открива да невоља може да те пронаѓе где год да живиш. Још једном, виша сила ќе тестирати његову вештину преживљавања и оданост породици, а Крег ќе, уз духовитог Деј-Деја, показати да је достојан тог изазова.

Слики

Следниот петок

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.