Оценка на корисникот: 6.6/10
(245 гласови)

СОДРЖИНА

Када у истом дану добије отказ и остави га девојка, Рајан добије неинспиративан посао у јефтином магазину, за који фотографише добитнике лутрије и пише њихове приче. Убрзо, на курсу мандаринског језика упозна и заљуби се у дражесну Минг. На несреќу, Минг се тренутно забавља с варалицом Брусом, који своју прилику види у прању новца за нове поједнике на лутрији.
Рајан, момак у касним двадесетим годинама који неќе постати ништа млаѓи пада у искушење шеме прања новца и бори се са својим нечасно стеченим новцем док покушава да наѓе среќу. Рајан се труди да се не труди, али је окружен преамбициозним особама. Његов пријатељ хипик је постао капиталиста на не баш поштен начин. Његов старији брат је одувек био капиталиста на легалан, али неморалан начин. А његов отац, након пшто је изгубио посао и веру у систем, нашао је уносан посао ван естаблишмента. Чак и жена коју воли нема ништа против да је издржава највеќи крадљивац аутомобила. Као што је то у прошлости радио Даглас Копланд, постављају се нова питања о времену у коме ми живимо. Да ли је могуќе само упловити у нови век? Да ли се средња класа суочава с истребљењем? Када је «доста» заиста доста? И постоји ли уопште нада да неко не жели да буде милионер?

Слики

Зелено је боја љубавиЗелено је боја љубавиЗелено је боја љубавиЗелено је боја љубавиЗелено је боја љубави

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Семејни вредности (2008)

  image
  Здодевен татко, лојална жена, прониклива ќерка. Наизглед обично семејство чиј свет се распаѓа кога ќе откријат спортскта торбица полна со пари.
 • Good Gals (2019)

  image
  The story of a gang of French female robbers disguised as men, who operated in the Avignon area in the mid-1980s.
 • Госпоѓица никој и ништо (2010)

  image
  Сара Џејн е несреќна во љубовта, живее со ексцентричната мајка ѝ и заглави во компанијата Џаџ Фармасеутикалс како секретарка, без перспектива. Но, сака нешто...
 • Дама која убија (1992)

  image
  Притиснути су чињеницом коју тврди њихов надреѓени да су лопови женска банда која шверце оружје а при том имају и сиду. То увелике отежава њихов задатак.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.