рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 8.8/10
(5 гласови)

Содржина

Погледајте истиниту причу о правом америчком хероју! Момак скромног порекла, Ерни Дејвис превазилази немогуќе препреке да би постао први Афроамериканац који је освојио највеќи фудбалски трофеј у Лиги колеџа – Хајсманов трофеј.
Заснован на невероватној истинитој причи, филм Експрес прати инспиративну животну причу Ернија Дејвиса (1939.- 1963.) фудбалског хероја на колеџу, првог Афроамериканца који је освојио Хајсманов трофеј. Поред тога што је био фантастичан играч на терену, Дејвис такоѓе постаје и икона покрета за људска права који је поделио Америку ’60-их година, одбијајуќи да се повинује преќутним расистичким правилима тог времена. Иако ќе трагедија спречити ову спортску звезду да заигра у професионалној лиги, његова прича ќе заувек променити лице спорта и америчке културе. У филму играју Денис Квејд и Чарлс С. Датон.

Слики

Експрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из ЕлмиреЕкспрес из Елмире

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.