Содржина

Добитници Оскара Пол Њуман, Хелен Хант, Џоана Вудворд и Естел Парсонс предводе познату глумачку екипу у овој адаптацији бестселера Ричарда Русоа, Емпајер Фолс Као и многи умируќи градови у Новој Енглеској, Емпајер Фолс је индустријски град без индустрије некадашњој варошици коју насељава група неприлагоѓених, изопачених и заведених граѓана који немају другог посла него да живцирају једни друге. Тамо је последњих двадесет година Мајлс Роби (Ед Харис - Сати) пекао хамбургере у Емпајер Грилу, а тај посао га је коштао факултетског образовања и самопоштовања. Шта га задржава у том пропалом градиќу у Мејну? Можда његова креативна, али усамљена кќерка тинејџерка Тик (Данијел Панабејкер) којој је потребна његова помоќ да преживи константно малтретирање које трпи у локалној средњој школи. Можда његов раскалашни отац алкохоличар, Макс (Њуман). Ту је и Мајлсов брат Дејвид (Ејдан Квин - Легенде о Паду), дилер марихуане о којем треба размишљати. Можда због Џанин (Хант) Мајлсове будуќе бивше жене која има љубавну аферу са остарелим, али богатим власником клуба. Или можда због диктаторке Френсин Вајтинг (Вудворд) која поседује све у граду, а изгледа да верује да то „све подразумева и самог Мајлса. Манипулативна Франсин је обеќала да ќе оставити хамбургерџиницу Мајлсу након смрти. Док се ова шашава глумачка екипа шета од барских столица, улази и излази из кухиње и повремено клизне меѓу штандове, Мајлсова прича се открива на урнебесан, срцепарајуќи и достојанствен начин у незаборавном Емпајер Фолсу. Серија је добитник Златног Глобуса у категорији за најбољу мини-серију или телевизијски филм.

Слики

Емпајер ФолсЕмпајер ФолсЕмпајер ФолсЕмпајер ФолсЕмпајер ФолсЕмпајер Фолс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • ЧИКАГО ФД (2012)

    image
    Ова популарна серија прати професионалне и приватне животе ватрогасаца и медицинског особља ватрогасне станице у Чикагу. Након смрти ватрогасца Ендрјуа Дардена...
  • Сиси (2021)

    image
    "Sisi" follows the extraordinary life of empress Elisabeth of Austria. Modern, honest, and authentic. Told from the perspective of her closest confidants, the...
  • Teskilat (2021)

    image
    National Intelligence Organization members are always ready to serve to destroy the enemies of Turkey.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.