Содржина

Извесни Кертис Лафорч почиње да сања узнемирујуќе снове о изненадној апокалиптичној олуји и почиње да гради склониште за породицу. Његово неразумно понашање узнемирује околину.
Кертис Лафорч живи у провинцијском америчком градиќу са женом Самантом и шестогодишњом ќерком Ханон, која је глувонема. Запослен је у граѓевинској фирми и својој породици осигурава пристојан живот.
Одједном Кертис почиње да сања узнемирујуќе снове о изненадној апокалиптичној олуји.
Ноќне море задржава за себе и почиње да гради склониште за породицу. Његово неразумно понашање узнемирује Саманту и остале људе из околине.
Али страх који осеќа због визија преовладава и Лафорч се поверава жени, тестирајуќи брак, а можда и будуќност.

Слики

У склоништуУ склоништуУ склоништуУ склоништуУ склоништуSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Протерување на ѓаволот од Емили Роуз (2005)

    image
    Инспирирано од вистинска приказна: правник прифаќа случај за убиство од невнимание кој вклучува свештеник кој го протерува ѓаволот од млада девојка. Главни улоги:...
  • Лето на обалама Мисисипија (2012)

    image
    Радња прати двојицу дечака који се на једном осртвцету у реци Арканзас сусреќу са мистериозним бегунцем.
  • Волк (1994)

    image
    Уредникот на книги во Њујорк, Вил Рандал (Џек Николсон) е човек кому работата му оди надолу во оваа романтична хорор приказна. Тој ја губи сопругата од својот...
  • Ајкула 2 (1978)

    image
    Шефот на полицијата на островот Амити мора да се бори повторно со човекојадна голема бела ајкула по нападот на брод со тинејџери меѓу кои е и неговиот син.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.