рејтинг: 4.9/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Године 1905., биоскоп, још увек мистериозни изум, стиже у Палермо, уносеќи конфузију меѓу обичне људе којима се чини да је то некакав ѓавољи трик. Федерико нерадо студира медицину, али је веома заинтересован да постане филмски режисер. Када упозна Ѓенарина Пекорара, власника локалног позоришта, види прилику да промени живот.
Иако се његова мајка томе изричито противи, Федерико прихвата да режира филм. Али, мора да задовољи Ѓенаринове захтеве да се види нага лепотица на платну, али и захтеве Елене, побожне Ѓенаринове сестре, која жели да филм има духовну тежину. Библијска прича о честитој Сузани је савршен избор. Али ко ќе да глуми Сузану? Префињена Беатрис, новинарка и списатељица, која је дошла да живи на острву, изгледа савршено, све док... Федерико не угледа Маријану како се купа гола, несвесна да је неко посматра.
Маријана, Беатрисина праља, не знајуќи да је неко снима, постаје звезда Федериковог филма. Филма који ќе значити велики успех за Федерика, али неверицу и очај за Маријану.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хотел Београд (2020)

    image
    Павле је богати наследник и власник престижног хотела Београд, познат по својим бурним изласцима и раскалашном начину живота. Када се у тај свет умешају...
  • Breaking Up in Rome (2022)

    image
    A romantic comedy about how hard it is to separate after many years of living together.
  • Горко/слатко (2009)

    image
    „Горко/слатко“ е романтична комедија заснована врз ликови, но истовремено е и класична приказна. Филмот се одвива околу експертот за кафе Брајан Чендлер кој,...
  • Невестата бегалка (1999)

    image
    Репортер добива задача да напише приказна за жената која оставила низа свршеници на олтарот.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.