рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 9.2/10
(5 гласови)

Содржина

Романтична комедија. Неw Yорк. Лијепа жена у потрази за послом Цатхy Тимберлаке (Д. Даy) долази на бурзу како би се распитала има ли каквог посла. На улици покрај ње проѓе луксузна лимузина и залије њезин капут водом из локве. Богаташ из лимузине Пхилип Схаyне (Ц. Грант) замоли свог помоќника Рогера (Г. Yоунг) да пронаѓе несретну пролазницу како би јој се испричао. Рогер пронаѓе Цатхy и доведе је Пхилипу. Измеѓу лијепе жене и искусног и богатог заводника одмах плану искрице. Након што је неколико пута изведе и покаже јој свој будуќи стан, Цатхy се озбиљно заинтересира за Пхилипа, но он не показује намјеру озбиљно се везати...
Романтична комедија 'Тај њежни додир крзна' права је посластица за све љубитеље класичног Холлywоода. Ријеч је о одлично написаном и сјајно одиграном филму снимљеном на раскошним и предивним локацијама, у којем бриљирају велике онодобне звијезде - легендарни Ц. Грант (Озлоглашена, Сјевер сјеверозапад) и тада најкомерцијалнија америчка глумица Д. Даy (Шапутања на јастуку). Одличан посао обавио је и Г. Yоунг, врсни епизодист награѓен Осцаром за наступ у филму 'И коње убијају, зар не?'. 'Тај њежни додир крзна' био је у своје доба велики хит у кинима, а номиниран је и за Осцара у три категорије: најбоље сценографије, звука и оригиналног сценарија. Није потврѓена нити једна од номинација, али је зато филм награѓен Златним глобусом за најбољу комедију.

Слики

Тај њежни додир крзнаТај њежни додир крзнаТај њежни додир крзна

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.