СОДРЖИНА

Млади белац Ден Дан подучава историју и тренира женски кошаркашки тим у средњој школи у Бруклину, у којој су веќина ученика црнци и латиноамеричког порекла.
У учионици Ден одржава једну слику, а ван ње је нешто сасвим друго. Његов живот је у расулу. С породицом одржава комуникацију на даљину. Дрогира се. Иако се његова бивша девојка Рејчел очистила од дроге, Ден сматра да њему рехабилитација не би помогла. Стога је грозан према женама. Меѓутим, спријатељи се с 13-годишњом Дру која је његова ученица и игра у кошаркашком тиму. И она сама има својих проблема.

Слики

Полу-НелсонПолу-НелсонПолу-НелсонПолу-НелсонПолу-Нелсон

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Лолита (1997)

  недела
  image
  Професор по англиски се вљубува во малолетничка и мора да се соочи со последиците од своите постапки.
 • Скршени сништа (2009)

  недела
  image
  Четири лица од Лос Анџелес - погребен претприемач, бивш затвореник, самоубиствен свештеник и стриптизета се собираат на Бадник поради сплет на околности.
 • Совршена измама (1998)

  недела
  image
  Риса Галагер еден ден ќе го најде својот сопруг мртов дома. Сите мислат дека таа го убила и ќе биде осудена на доживотен затвор. Сепак, таа ќе успее да избега од...
 • Разредни непријатељ (2013)

  недела
  image
  Односи измеѓу ученика и новог наставника њемачког језика изузетно су напети. Кад једна ученица почини самоубојство, њезини га школски колеге окриве за њезину...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.