рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

Богати млади Арапин у сукобу са својим културолошким идентитетом и његов мање среќни пријатељ, разочарани Индијац таксиста, који уме да се снаѓе на улици и невероватно личи на славну боливудску звезду, и бивша румунска балерина која сада ради као стјуардеса и трага за љубављу и партнером... Сви они живе у Дубаију и њихови животи ќе се управо сударити у граду у којем се још увек манифестују амбиције, успех и могуќности.
Ово је урбана драма која прати бројне раскрснице мултиетничке глумачке екипе, испитујуќи колико случајни сусрети и њихове последице неповратно утичу на људске животе. Као што сам назив филма указује „Место живота“ представља неумерени људски калеидоскоп фокусираних искустава која представљају сам град, као живи, пулсирајуќи карактер.
Филм „Место живота“ открива колико неочекивана трагедија и губитак могу довести до нове наде и дубокоумне трансформације, док истовремено истражује и приказује сложену мрежу која постоји у новим мултикултуролошким расним, етничким и класним поделама друштва.

Слики

Град живота

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.