Содржина

Цате (М. Л. Паркер) је обрнуто од мезимице - она је кќи коју отац (П. Босцо) највише кори, па и презире. Не одобрава њезин посао - она води трговину рабљене и винтаге одјеќе; не свиѓа му се њезина својеглавост, сматра да јој је вријеме да напокон ради "озбиљан" посао, уда се и има дјецу. Од свих четирију сестара Цате је била најприврженија мајци и највише је љута на оца, јер мисли да је мајка постала алкохоличарка, а касније се и разбољела, његовом кривицом. Ни посао јој не иде најбоље, а није најсретнија ни с човјеком с којим живи, Пхилипом, младиќем из добре куќе, чији родитељи подцјењују Цате због обичног подријетла и неугледног посла. Иако се намјерава за њега удати, Цате је свјесна да је Пхилип млак, прозаичан и мамин син.

На једној обитељској прослави, на којој је она, као и обично, предмет очевих покуда, упозна одвјетника своје сестре, Харрyја (П. Галлагхер), који је згодан, занимљив, паметан и она му се очито свиѓа. За разлику од Пхилипа, Харрy је забаван и узбудљив и ма колико се опирала, Цате се заљубљује, као и Харрy у њу.

Филм је снимљен према роману Цхристине Бартоломео Цупид анд Диана, режирао га је Брент Схиелдс (Магиц оф тхе Ординарy Даyс, Фаллен Ангел, Граце анд Глорy, Тхе Лоцкет), а био је номиниран за награду Yоунг Артист као најбољи обитељски ТВ филм 2000. године. Уз занимљиву причу и одличне ликове, најјачи печат филму даје изврсна Марy Лоуисе Паркер као Цате.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.