Содржина

Биографска драма о француском песнику, сликару, писцу и критичару Максу Јакобу и његовој трагичној судбини у Другом светском рату.
Макс Јакоб, хомосексуално оријентисани песник и овисник о етеру је Жидов по роѓењу који се преобратио на католицизам. Живео је на маргини паришког друштва 1940-их на Монтмартреу и био блиски пријатељ са познатима из тог времена (Пицассо, Јеан Цоцтеау, Сацхе Гуитрy, Јеан Мараис). У фебрару 1944. Гестапо упада у самостан који је био Максов живот задњих година и одводе га у Дранси где хиљаде људи чека депортацију за Немачку. Нитко од његових пријатеља му не помогне осим једне Алисе...

Слики

Господин МаксГосподин МаксГосподин МаксГосподин МаксГосподин Макс

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Man with the Cannon (1977)

    image
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • Day (2011)

    image
    Armel Hostiou's haunting study of urban alienation follows three characters-a woman, a man, and a child-over the period of a single day in Paris. They don't know...
  • Vajzat me kordele të kuqe (1978)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.