Содржина

Wyле (Дудлеy Мооре) је инжењер који ради на пројектима за америчку војску. Прилично је лијен и неспособан, ништа му не полази за руком, све док му колега не открије нацрт који би могао спасити од пропасти компанију за коју ради. Дотични колега умре па се Wyле дочепа нацрта и преузме све заслуге за дизајн. На несреќу, на исти дизајн бацио је око индустријски шпијун (Давид Расцх), а и ФБИ је сумњичав према Wyлеовој изненадној генијалности. У меѓувремену, водник Ландрy (Еддие Мурпхy) добива задатак испробати бриљантан дизајн новог тенка на терену, у акцији.

Сценарист "Индиана Јонеса и уклетог храма", Wиллард Хуyцк рјеѓе се упушта у редатељске воде, а „Најбоља обрана" један је од Хуyцкових покушаја пробоја. И Еддие Мурпхy и Дудлеy Мооре средином 80-тих доживљавају велики узлет популарности те нема никакве двојбе да су обојица можда и најбољи холивудски комичари тога доба. Иако је филм доста конфузно посложен, ако због ничег другог, онда због Мурпхyјеве и Моореове генијалности, ...

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.