СОДРЖИНА

Радња филма смештена је педесетих година у Београду. Једна девојка и четири младиќа су нераздвојни, иду у исти разред, заједно веслају, имају оркестар, породице им се познају. Сва четири младиќа су потајно заљубљени у своју другарицу, док их она сматра само својим нераздвојним пријатељима. Љубав ќе јој се догодити ипак, и то са провиницијалцем који је тек дошао у Београд. Она остаје у другом стању, што није желела да открије својим друговима, као ни свом младиќу у кога се разочарала. Убрзо затим мајка јој умире, а отац емигрант који од после рата живи у иностранству, тако да њени другови одлучују да је помогну. Ово је један од првих југословенских филмова који је отворено исмевао комунизам.

Слики

Бал на водиБал на води

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Драги френки (2004)

  image
  Скривајуќи се од агресивног супруга који ју је често злостављао, Лиззие (Е. Мортимер) се с глухонијемим 9-годишњим синчиќем Франкиејем (Ј. МцЕлхоне) и својом...
 • Љетна љубав (2019)

  image
  Самантха испрва не жели продати свој обитељски ранч у Монтани граѓевинском подузетнику, али с временом ипак мијења своје мишљење о њему.
 • Омраза, љубов (2013)

  image
  Јохана Пари е длабоко срамежлива, едноставна жена, која г. Меколи ја вработува како домаќинка и негувателка на неговата внука Сабита. И покрај нејзиниот отворен...
 • Додека бевме овде (2012)

  image
  Додека работела на литературно дело на еден ирски остров, мажена жена има афера со помлад маж...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.