Содржина

Џон Летур је био добар човек, али се бавио погрешним послом. Усамљеник, бивши наркоман, дилер дроге, али за клијентелу у високом друштву Њујорка. Бившег зависника и дилера дроге Џона Летура почињу да муче моралне дилеме, због посла којим се бави... Кроз живот се смуцао без циља и плана. Искусио је све осим успеха. Ближи му се четрдесета, а "потрчко" је... Са богатим и успешним људима има контакт само кад им испоручује дрогу. Није испуњен таквим животом, али бар има осеќај припадности "породици". На челу ове нарко "породице" је лепа и одлучна Ен. Ни Ен није испуњена оваквим начином живота, али за разлику од Џона, има довољно уштеѓевине да нешто промени. У меѓувремену убијена је једна жена, која је била умешана у послове са дрогом, што прави још веќу пометњу у њиховим животима.

Слики

Ноќобдија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Драгстор каубој (1989)

    image
    Зависник и неговата екипа крадат дрога од аптеки и го избегнуваат законот.
  • Мали (2018)

    image
    Четири године затвора нису промијениле Фрању. Он је дилер. Супруга му умире, а њезини родитељи желе га приказати као неспособног родитеља и узети му скрбништво...
  • Брајтонска карпа (2010)

    image
    Откако го убива членот на ривалската банда, Фред Хејл, Пинки Браун се жени за Роз, единствената личност што може да докаже дека тој стои зад убиството. Сепак,...
  • У бездану (2011)

    image
    Conversations with death row inmate Michael Perry and those affected by his crime serve as an examination of why people - and the state - kill.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.