Содржина

Yури (Алеxис Денисоф) и Серге (Бриан МцЦардие) су два руска гангстера који планирају опљацкати цасино. Yуријева дјевојка Леxи (Алyсон Ханниган) има пријатељицу Хелену која ливи с биваом супругом Тореттом (Тодд Фиелд), поквареним полицајцем. Леxи и Хелена упознају Yурија и Торетта. Умјесто да изведу пљацку, њих двојица се напију, па је на дјевојкама да изведу пљацку. Наравно, без њиховог знања..

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • На погрешен пат (2015)

    image
    Четворица млади момчиња влегуваат во ризична инвестиција, која ги води во конфликт со мафијата.
  • Господин Брукс (2007)

    image
    Г. Брукс е навидум вистински семеен човек и почитуван бизнисмен. Но, тој и самиот е свесен за својот голем недостаток. Г. Брукс е зависник од убивање. Борејќи се...
  • Совршен свет (1993)

    image
    За да избега од затвор, Буч Хејнс ( Кевин Костнер) мора да се здружи со Тери Пуг, за кого нема особено добро мислење. Набрзо по бегството, тие двајца го...
  • Грабната среде бел ден (2009)

    image
    Вистинска и инспиративна приказна за киднапирана тинејџерка која преживува манипулирајќи со нејзиниот грабнувач и успева да се ослободи по шестдневниот пекол.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.