рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(6 гласови)

Содржина

Драма Франсоа Озона о славној књижевници, која је прошла трновит пут да би постала миљеница жена, као и амбициозног, али не посебно талентованог сликара.
Анџелика Девирл пише веќ од ране младости. Иако је професорка у школи нико је не разуме, а ни код куќе не наилази на подршку.
Ипак, некако успева да се пробије до познатог лондонског издавача који објављује њену књигу. Постиже неочекивани успех.
Анџелика коју сви зову Ејнџел, постаје славна књижевница, узор многим женама и миљеница оних који су близу ње, посебно заводљивог Езмија, амбициозног, али не посебно талентованог сликара.
У главним улогама: Ромола Гареј, Сем Нил, Луси Расел.

Слики

ЕјнџелЕјнџелЕјнџелЕјнџелЕјнџелЕјнџел

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Љубовни ноти (2007)

    image
    Кога популарната и барана ѕвезда на кантри музика, Џејми Дерингер, се согласил да биде интервјуиран од Нора Фланери, која е критичарка од областа на класичната...
  • Главом кроза зид (1998)

    image
    Ари је син грчких имиграната, усамљени тинејџер који живи у Мелбоурнеу. Вријеме проводи у потрази за забавом на брзину, а једнога дана одлучуји препустити се...
  • Unë e dua erën (1991)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.