Содржина

Остварење редатеља Владимира Паскаљевиќа је упозоравајуќа драма о борби против трговине људима, гдје је Паскаљевиќ спојио је уметничку форму и друштвени ангажман како би се подигла свест јавности о страшном проблему трафикинга.
У сигурну куќу долази Марија, девојка од 23 године, која се је успела извуќи из ланца трговине људима. Уз неповерење и страх почиње се отварати Катарини, психолошкињи социјалне службе и полицијским инспекторима. Кроз Маријину потресну причу сазнајемо како је заједно са млаѓом сестром стигла у бордел "Фиренца", негдје у српској провинцији, где их је власник бордела Тадија држао затворене са још неколико младих девојака. Свака девојка је на различит начин доживела околности у којима се нашла: без слободе кретања, уз суровост, уцене и понижења морале су пристати на сексуалну експлоатацију. Оно што девојке повезује је неинформираност и жеља за бољим животом.

Слики

Сестре

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.