рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(14 гласови)

Содржина

Успјешном 30-годишњем кирургу Јакеу Леверу (Адам Кауфман) живот ќе се почети мијењати након што изненада премине његов старији брат Бењамин, који је иза себе оставио младу супругу Леаху (Лаурен Амбросе). Јаке и њихова мајка (Сусие Ессман) ниси били у контакту с Бењамином откад је постао рабин и све своје вријеме је посветио вјерским дужностима. Бењаминова обитељ стиже у жидовску заједницу у Брооклyну те, како нису побожни нити упознати са жидовском традицијом, осјеќају се као потпуни странци. Када заједница затражи од Јакеа да поштује њихове обичаје те према левиратском закону о браку ожени удовицу свог брата, он не може сакрити изненаѓење.

Одлична романтична телевизијска драма Заљубљен у Леах приближит ќе нам начин живота и левират - институцију права у браку, која је у коначници послужила као иницијатор једне необичне љубавне приче у којој су главне улоге понијели Адам Каумфан и Лаурен Амбросе, телевизијски глумци који вам вјеројатно неќе бити познати, али су одрадили изврстан посао. У осталим ролама нашли су се Мерцедес Руелх, као Јакеова и Бењаминова мајка, те Сусие Ессман као Леахина мајка.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.