рејтинг: 4.0/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(15 гласови)

Содржина

Мочваре на југу САД-а једно су од најневјеројатнијих станишта на Земљи. Километрима широка ријека траве и трулежи која се полако креќе, дубок глиб који је дом великом броју разних дивљих животиња. Неке су дивљије од других. Одговарајуќи на вијест да јој отуѓени отац умире, Мелание Блаиме (Циндy Сампсон) враќа се куќи у готово напуштен јужњачки градиќ Биббингтон. Стигавши онамо, њезин пријатељ Јиммy Фуллер (Ницолас Wригхт) открива јој истину: Меланиен отац (Бруце Дерн) не умире, него је у бијегу и скрива се због оптужби да је убио младу дјевојку у мочвари, што је посљедње у низу језивих убојстава. Вијести враќају грозна сјеќања на трагичну смрт Меланиене мајке. Но потичу и освету градске руље која жели растргати Хоwарда. Док Мелание постаје све блискија с Јиммyјем и док се потрага за њезиним оцем појачава, појављује се нова жртва. Овог пута то је шериф. Но оно што га је напало није људско биќе. То је накупина блата и земље обавијена лијанама, отпорна на метке и која може утишати врисак прије него што га итко чује. Уплашеним људима Гиббингтона и Мелание мочвара ќе показати још изненаѓења – о локалном исцјелитељу с тајанственим моќима, о настанку чудовишта и о срамотној градској тајни закопаној прије много година која је сада оживјела да би извршила властиту грозну освету.

Слики

Чудовиште из мочвареЧудовиште из мочваре

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Најмрачниот час (2011)

    image
    „Најмрачниот час“ е приказна за петмина млади луѓе кои се заробени во Москва, борејќи се за живот при еден разурнувачки вонземски напад. Трилерот ја нагласува...
  • Мегалодон (2018)

    image
    Група научника који истражују Маријански ров сусреќе се са највеќим морским предатором који је икада постојао - Мегалодоном.
  • Звук грома (2005)

    image
    Филм је снимљен према краткој причи познатог америчког писца научне фантастике Реја Бредберија, који је најпознатији по свом роману „Фаренхајт 451“, по коме је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.