рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 4.7/10
(6 гласови)

Содржина

Амбициозни уметник скромног талента се труди да се истакне како год може у претенциозној уметничкој академији Ист Коуст.
Од екипе која је снимила Свет духова – редитекља Терија Цвигофа и сценаристе Данијела Кловса – долази сатира са Максом Мингелом у главној улози Џерома, средњошколског маргиналца који сања о томе да постане велики уметник. Бива примљен у уметничку школу Ист Коуст, у први разред састављен од стеро+еотипних уметничиќа. Удвара се лепом моделу Одри (Софија Мајлс) али је запањен кад уместо њега она почне да се забавља са спортистом Џоном (Мет Кислар). Не успевши да је импресионира талентом и осеќајношќу, Џером прво имитира Џонине примитивне радове, а онда почиње да копира стил другог колеге (Џим Бродбент). Кад га грешком оптуже за убиство, Џером је ипак задовољан тиме што своју нову славу може да искористи да би остварио своје снове.

Слики

Тајните на уметничкото училиштеТајните на уметничкото училиштеТајните на уметничкото училиштеТајните на уметничкото училиштеТајните на уметничкото училиштеТајните на уметничкото училиште

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.