Содржина

Земљу је напала чудна епидемија од које људи постају зомбији. Ретки су отпорни, а меѓу њима је један преживели, Ренчард, на којем је да некако спаси Земљу и осигура јој нови почетак. Због тога, последњи човек на Земљи, Ренчард, мора да се бори зомбијима, суровим биќима који контролишу сваку тачку на планети. Али присутност једне преживеле жене олакшаќе му пут на који је кренуо.
У пост-апокалиптичком Лос Анѓелесу, који је разорен од стране канибала налик зомбиима који имају неку врсту генетске инфекције, једини преостали човек, локалац, је принуѓен да живи у свакодневној борби док покушава да лоцира радио сигнале и пронаѓе лек. Главни лик филма, Ренчард, једино преживело људско биќе у околини, врло вероватно у целом граду а могуќе и на Земљи. Остатак становништа је постао зомбифициран, брз и агресиван, жељан да свако људско биќе еxпресно преведе на своју страну. Ренцхард дане проводи скоро идентично Винцент Прицеу, сеќајуќи се некадашњег живота, тражеќи намирнице по граду, обезбеѓујуќи свој дом од повремених налета зомбија али уз једну ситницу: обилази кључна места у граду, попут гасовода и сличних експлозивних места и поставља експлозив у жељи да читав град дигне у ваздух када за то доѓе време.

Слики

Ја сам ОмегаЈа сам Омега

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Најмрачниот час (2011)

    image
    „Најмрачниот час“ е приказна за петмина млади луѓе кои се заробени во Москва, борејќи се за живот при еден разурнувачки вонземски напад. Трилерот ја нагласува...
  • Мегалодон (2018)

    image
    Група научника који истражују Маријански ров сусреќе се са највеќим морским предатором који је икада постојао - Мегалодоном.
  • Звук грома (2005)

    image
    Филм је снимљен према краткој причи познатог америчког писца научне фантастике Реја Бредберија, који је најпознатији по свом роману „Фаренхајт 451“, по коме је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.