Содржина

Филм истражује посебан дио разграничења измеѓу Сједињених Држава и Мексика: пространу нетакнуту земљу чудеса спокојне љепоте и неописивих пустињских крајолика у којима су неке од најбајнијих животиња у Сјеверној Америци.
Легендарни Рио Гранде усијеца дубоке клисуре измеѓу Сједињених Држава и Мексика, али овдашње животиње не знају за границу јер се ријека, пустиња и планина стапају твореќи непојмљиве крајолике те завичај за неке од најпознатијих америчких дивљих животиња. Најспомињаније погранично подручје у данашњем је свијету кудикамо више од позорнице за политичко дјеловање. То је голема нетакнута земља чуда смирујуќе љепоте и величанствених пустињских призора.
Национални парк Биг Бенд може се похвалити разноликошќу птица, лептира, шишмиша, гмазова, кактуса, мрава и шкорпиона, веќом него у било којем другом америчком националном парку. Његове високе планине Цхисос небески су отоци који чувају преживјеле на крајњем рубу својих досега, док ноќ доноси једно од најмрачнијих неба у Сјеверној Америци и море звијезда од којих застаје дах.

Сцеарист:
Продуцент: James F. Burke, Cepa Giblin
времетраење: 53 мин

Слики

Биг Бенд - америчка дивљинаБиг Бенд - америчка дивљинаБиг Бенд - америчка дивљинаБиг Бенд - америчка дивљина

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.