Содржина

Наставак филма “Дим”, у режији Пола Остера и Вејна Ванга, поново прати бруклинску продавницу цигарета и продавца Огија (Харви Кајтел). Откачена група локалаца посеќује радњу, у потрази за добрим проводом и урнебесном забавом.
Редитељ Вејн Ванг и сценариста Пол Остер имали су довољно преосталих прича и ликова из своје шармантне комедије “Дим” да направе још један филм, па су снимили “Модри у лицу”. Филм се опет фокусира на продавницу цигарета у Бруклину и продавца Огија (Харви Кајтел), али је веќина осталих ликова другачија. Фрустрирана супруга власника радње, Дот (Розен), једна је од њих, а једна од прича прати њене покушаје да заведе Огија. Мадона, Мајкл Дж. Фокс, Лили Томлин и Лу Рид (који глуми себе) такоѓе се појављују у филму. “Модри у лицу” је сниман без завршеног сценарија и представља јединствену комбинацију упечатљивих улога, необичних ликова, импровизација и неконвенционалних сцена.

Слики

Модри у лицуМодри у лицуМодри у лицуМодри у лицуМодри у лицуМодри у лицуМодри у лицуМодри у лицу

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.