Содржина

С Малин Акерман (“Чувари”, „Заувијек дјеверуша, никад невјеста“, “Заводник”, “Љубимац”) и Аустином Ницхолсом (“Дан послије сутра”, „Wимбледон”, “Стазе славе”, „Јохн Фром Цинциннати”), “УТОПИЈСКО ДРУШТВО” прича је о шестеро студената из различитих окружења, којима је додијељен заједнички задатак за коначни пројект.
Тих шестеро студената досад се уопќе није дружило, не могу поднијети једни друге, а морају проќи тај коначни задатак да би прошли тај предмет. Задатак је створити утопијско друштво, на папиру.
Филм истражује разлике тих шестеро ликова, што им је заједничко и које имају тајне те тешкоќе кроз које морају проќи да би обавили задатак који им је постављен. Тијеком једне ноќи студенти науче како су њихови унапријед створени стереотипи често неточни. Док откривамо разлике које Нера, Јустин, Цалеб, Аалиyах и Танци имају, такоѓер сазнајемо што их то чини дијелом те исте људске обитељи. Покушавајуќи створити властито утопијско друштво, наши ликови открију колико је то заправо тешко оствариво у свијету који је толико разнолик као што је и онај у којем живе.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.