poster

Сеан Цоннерy против Јамеса Бонда

Sean Connery vs James Bond (2022)

Режисер: Grégory Monro

рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

Године 1963. млада се глумачка нада појавила на сцени у филму Јамес Бонд - Др. Но, првом наставку из серијала филмова који ќе постати легендарнима. Његово име? Цоннерy. Сеан Цоннерy.
Улога Јамеса Бонда донијела је Сеану Цоннерyу славу и богатство, али постала му је и својеврстан терет. Глумац се дуго покушавао одијелити од свог лика агента 007 те глумити захтјевније ликове. На крају своје мисије испуњене борбом, промашајима и разочарањима, мужевни се јунак успио преобразити у мудрог старца сиједе браде - но и даље је био једнако секси! Био је ментор новом нараштају глумаца у култним филмовима као што су Недодирљиви и Индиана Јонес и посљедњи крижарски поход, те је постао један од најцјењенијих глумаца сувремене кинематографије.
Уз помоќ ријетких и ексклузивних архивских снимки те глумаца и редатеља с којима је снимао, а меѓу којима су Андy Гарциа, Јохн Боорман, Роб Броwн, његових биографа Мицхаела Феенеyја Цаллана, Цхристопхера Браyа и Лисе Фуннелл која је анализирала његову улогу Јамеса Бонда кроз призму родних улога, те једнога од његових најблискијих пријатеља Мурраyја Григора, овај нам филм открива више о једном од најцјењенијих холивудских глумаца.
Редатељ је Грéгорy Монро, добитник Еммyја за филм Кубрицк бy Кубрицк.

Слики

Сеан Цоннерy против Јамеса БондаСеан Цоннерy против Јамеса БондаСеан Цоннерy против Јамеса БондаСеан Цоннерy против Јамеса БондаСеан Цоннерy против Јамеса Бонда

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.