Содржина

Цхуцк (Х. Wинклер) је оставио свој успјешни, али стресни посао брокера и запослио се у мртвачници града Неw Yорка. Пребачен је у ноќну смјену гдје је добио и новог сурадника, маштовитог Билла "Блазеа" (М. Кеатон). Блазеов подузетнички дух увуќи ќе га у посао с проституцијом, Цхуцк ќе се заљубити у проститутку Белинду (С. Лонг), појавит ќе се опасни сводници незадовољни новом конкуренцијом да их науче памети, а затим и полиција...
Када се финанцијер на силазној путањи Цхуцк Лумлеy (Хенрy Wинклер), брбљави губитник с милијун схема како се брзо обогатити Билл Блазејоwски (Мицхаел Кеатон) и проститутка у потрази за сводником Белинда Кеатон (Схеллеy Лонг) упознају у мртвачници у Неw Yорку, ништа више неќе бити исто у „Ноќној смјени“. Колико год чудна ова скупина била, када заједничким снагама покрену посао, „Посредници љубави“ претворе складиште мртваца у најживље мјесто у граду.
Била је то прва улога на филму Мицхаелу Кеатону, познатом по улогама Батмана, а на кратко се појавио и тада млади Кевин Костнер.

Слики

Ноќна сменаНоќна сменаНоќна сменаНоќна смена

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.