poster

Пророчанство

Prophecy (1979)

Режисер: John Frankenheimer

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.5/10

Содржина

A government health inspector is dispatched to assess the damage a logging company is causing to a patch of forest claimed by Native Americans, and comes face to face with true terror wrecking havoc in the woods.

Слики

Пророчанство

Прегледи


Прегледано од Rashica
вторник, 14 март 2023 17:06
Profecia


Një bishë e egër, e rritur në përmasa monstruoze dhe e çmendur nga mbetjet toksike që po helmojnë ujërat, përhap terror dhe vdekje në një fshat të Maine.
Ми се допаѓа прегледот
0 коментари

Препораки
  • Во заробеништво (2019)

    image
    Земјата е окупирана од странски освојувачи речиси 10 години. Официјално, криминалот повеќе не постои, невработеноста е на историски најниско ниво и сиромаштијата...
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Делириум (2018)

    image
    Тофер Грејс глуми во овој натприроден трилер за еден човек што пред кратко време бил пуштен од ментална институција. Тој наследува огромна куќа по смртта на...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.