СОДРЖИНА

Након што једне вечери њен супруг, искусни полицајац Дунцан почини самоубиство, Бертха Дунцан (Ј. Нолан) о томе обавести моќног гангстера Микеа Лагана (А. Сцоурбy). Након што сазна за самоубиство, полицајац Даве Баннион (Г. Форд) из разговора с конобарицом Луцy Цхапман (Д. Греен) открије да она сумња да је Дунцан сам себи одузео живот. Даве је полицајац дугог и богатог стажа, али и предани породични човек. Кад он одлучи истражити околности читавог случаја, на видело ќе испливати чињенице о Дунцановој корумпираности и повезаности с организираним криминалом. А кад убрзо упозна привлачну Деббy (Г. Грахаме), Даве ќе сазнати да је она девојка опасног Лагановог човека Винцента Стонеа (Л. Марвин).

Слики

Велико узбуѓење

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Legado en los huesos (2019)

  image
  Inspector Amaia Salazar must return to the Baztan valley in order to solve a series of suicides that seem to follow a similar pattern.
 • Градот на гревот (2005)

  image
  Добре дојдовте во Син Сити. Град што ги привлекува силните. Некои го нарекуваат мрачен... бесчувствителен. Ги има и оние што го викаат дом – расипани цајкани,...
 • Убица на одсуству (1965)

  image
  На плажи морског летовалишта је наѓен леш. Осумњичена је породица Жаслен. (1965) Главни инспектор, некадашњи логораш, сматра да је отац породице убица, јер је за...
 • Злочин у Холивуду (2021)

  image
  Осрамоц́ени бивши полицајац тражи утеху пресељењем у шуму, али његовом мирном животу долази крај када га приватник регрутује да истражи убиство.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.