рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 6.6/10
(5 гласови)

Содржина

Драма. Амерички новинар Јаке Барнес (Т. Поwер) враќа се из Првог свјетског рата рањен, разочаран и огорчен. Но умјесто да оде куќи, одлучи оставити прошлост иза себе и сели се у Париз. Ондје упозна скупину америчких умјетника и боема, меѓу којима и заводљиву Бретт Асхлеy (А. Гарднер) те њезиног љубавника, пијанца Микеа Цампбелла (Е. Флyнн). Заједно бесциљно лутају кроз живот и одају се хедонизму све док Бреттина љубав према Јакеу не закомплицира ствари.
Ријеч је о филмској адаптацији истоименог романа Ернеста Хемингwаyа из 1926.

Слики

Сунце се поново раѓаСунце се поново раѓаСунце се поново раѓа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Рондо (1966)

    image
    Филм Звонимира Берковиќа из 1966. године. Фантастична драма о животу, љубави, пријатељству, и много других животних и суштинских тема које се у филму све врте око...
  • Në shtëpinë tonë (1979)

    image
    A spoiled kid do not go to school and tell his parents that her older sister has a boyfriend. The delicate relationship between him and his parents cause laugh...
  • Healed by Grace (2012)

    image
    Healed by Grace is a charming tale of a faith, friendship, and love. It's at the darkest of times where these powerful elements of life all come to together.
  • Vajzat me kordele të kuqe (1978)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.