poster

Вјенчање на Беверлy Хиллсу

Beverly Hills Wedding (2021)

Драма, Pоманса | Канада
Режисер: Paul Ziller

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.6/10
Оценка на корисникот: 3/10
(2 гласови)

Содржина

Моллy је сестра познатог фотографа вјенчања из маленог градиќа која се и сама заручи, а у налету среќе одлучује пријавити штедљиви пар на натјецање чија је награда ни више, ни мање него ли бесплатно вјенчање из снова у повијесном хотелу на Беверллy Хиллсу, организираном од стране најпознатијих планера. Иако се на прву све чини савршено, када младом пару због нових планова постане неугодно, Моллyина дужност новопечене куме зближи ју с њезиним бившим дечком Цорyјем.

Слики

Вјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy ХиллсуВјенчање на Беверлy Хиллсу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Празничен Дикенс (2021)

    image
    Кејси се враќа во родниот град, Дикенс, откако се обидува како режисерка на „оф Бродвеј“ во Њујорк. Дома, ќе ја режира локалната изведба на „Божиќна приказна“ на...
  • Душо, унутра је хладно (2021)

    image
    Туристичка агентица Ханнах умјесто у тропске крајеве одлази у Ледени хотел у Канади и убрзо схваќа да је донијела праву одлуку.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.