рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Содржина

По смртта на дедо ѝ, 20-годишната Алма одлучува да се врати во домот од детството - мал остров во срцето на прекрасните канадски шуми. Додека е таму, таа спасува две беспомошни младенчиња: волк и лав. Тие создаваат неразделна врска, но нивниот свет наскоро се руши кога шумскиот ренџер ги открива животните и ги зема со себе. Двете младенчиња мора да одат на опасно патување преку дивината за да се обединат едно со друго, а и со Алма.

Слики

Волкот и лавотВолкот и лавот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Nelly's Adventure (2016)

    image
    Nelly is with her parents on vacation in Romania. The 13-year-old girl will find new friends and experience the adventure of her life.
  • Тим тигрова - планина тисуќу змајева (2010)

    image
    Троје пријатеља, Биги, Патрицк и Лук, љети воле рјешавати неки занимљиви случај и расвјетљавати понеки мистериј... Кад им у руке доспије тајанствени предмет,...
  • Душкало и ледената птица (2010)

    image
    Германскиот овчар Сниф беше одгледан од страна на Том. Тој го научи кучето на на многу специјални вештини и заено со неговата девојка Мирјам тргнаа во интересни...
  • Knight's Treasure (2012)

    image
    Four children free a mermaid, and in so doing must face an enemy and their fears.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.