Содржина

Јокер и Пенгуин бјеже из затвора Аркхам и поновно креќу у злочиначки поход на Готхам. За то вријеме Бруце Wаyне очаран је новинарком Вицкy Вале која га интервјуира за вијести ТВ Готхам. Бруце има творницу у којој се истражују и поизводе најсложенији уреѓаји за прикупљање сунчеве енергије и њезино искориштавање за све људске потребе. Колико је дању борац за свјетло, толико је ноќу биќе мрака: Бруце ноќу постаје Батман, човјек-шишмиш, од којега стрепе готамски злочинци. Пенгуин одлази на гробље како би открио у којој се гробници крије благо. Кад открије гробницу, кап крви случајно му падне на костур, а та ќе кап крви бити довољна да оживи вампира. На пријему у Бруцеовој вили појави се тајанствени непознати човјек који у сласт поједе татарски бифтек. Он се представи као Алуцард, а Wаyне ќе по једном детаљу схватити тко је тај мрачни тип и колико је опасан...
Први стрип о Батману, лику којег је измислио Боб Цане (1915-1998) појавио се 1939. године. Од тада до сада снимљено је више десетака играних и цртаних филмова о јунаку који је дању богати индустријалац Бруце Wаyне, а ноќу лик огрнут у шишмишевски плашт, који се бори против злочина. Овај филм може се сматрати ремекдјелом анимације и режије. Освојио је награду Анние за најбољи филм.
Гласови: Рино Романо (Бруце Wаyне/ Батман), Вицкy Вале (Тара Стронг), Кевин Мицхаел Рицхардсон (Јокер), Петер Стормаре (Драцула)

Сцеарист: ,
Продуцент: Alan Burnett, Duane Capizzi
времетраење: 83 мин

Слики

Бетмен против Дракуле

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.