Содржина

Арт је талентовани сликар и власник мале галерије. Пре четири године, после смрти мајке, доселио се са оцем из Италије. По доласку, са Глориом и Манием отвара галерију, са намером да живи од продаје својих и Маниевих радова. Посао слабо иде, па је Арт присиљен да вара богате удовице које уверава да су њихови мужеви недуго пре смрти од њега наручили скупе слике.
Меѓу тим удовицама је и стара госпоѓа Палето, мајка ексцентричног мафијаша Генеа. Када се Арт сукоби са Генеом и његовим људима, у помоќ му неочекивано прискаче атрактивна Бети, бивша Генеова супруга. Уживајуќи у друштву богате и романтичне жене, Арт закључује да му се среќа коначно осмехнула.
Меѓутим, убрзо сазнаје да Бети намерава да се уда за њега, јер је уверена да је он мушкарац њеног живота. Да ствар буде гора, Арт упознаје Бетину сестру Лиз, сензибилну и повучену интелектуалку у коју се заљубљује на први поглед. Лиз отворено презире Арта, јер га сматра женскарошем и ловцем на мираз. Верен са Бети и заљубљен у њену сестру, Арт упркос Глоријином противљењу одлучи да заведе Лиз, претварајуќи се да је свој брат близанац, романтични сликар Барт...

Слики

Двоје сувишних

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.