poster

The Deadly Mantis

The Deadly Mantis (1957)

Режисер: Nathan Juran

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.1/10

Содржина

The calving of an Arctic iceberg releases a giant praying mantis, trapped in suspended animation since prehistoric times. It first attacks military outposts to eat their occupants, then makes its way to the warmer latitudes of Washington and New York. A paleontologist works together with military units to try to kill it.

Слики

The Deadly Mantis

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Во височината (2010)

    image
    Откако изгубиле контрола над авионот поради мистериозен дефект, пилот-почетник и група негови пријатели се соочуваат со застрашувачка борба за живот.
  • Икс (2022)

    image
    Убиствениот хорор на писателот и режисер Ти Вест ја раскажува приказната за екипа на филмови за возрасни од 1970-тите која оди на оддалечена фарма во Тексас за да...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Тело је нестало (1942)

    image
    Доктор Лоренц је научник који жели да сачува младост и лепоту своје супруге. У ту сврху он почиње да киднапује младе девојке...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.